400₺ VE ÜZERİ HER ALIŞVERİŞİNİZE KARGO ÜCRETSİZ

400₺ VE ÜZERİ HER ALIŞVERİŞİNİZE KARGO ÜCRETSİZ

Sepet

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Tutkuyla Yaratılan Gerçek Çikolata Lezzetleri

Tutkuyla Yaratılan Gerçek Çikolata Lezzetleri

Geçmişi 1500'lü yıllara dayanan bir lezzet olan çikolata, uzun yıllardır insanların en sevdiği tatlardan biridir. İnsanlarda yarattığı serotonin hormonu nedeniyle 7'den 70'e, herkesin favorisi olan çikolata, Şölen kalitesi ve 30 yıllık uzmanlıkla yeniden yorumlanır. Birbirinden lezzetli çikolata seçenekleri sunan Şölen, dünya çapında yaklaşık 120 ülkeye benzersiz ve eşsiz bir çikolata lezzeti deneyimi yaşatır. Bayram, kutlama, sevgililer günü, anneler günü, yılbaşı gibi özel günleri sevdiklerinle Şölen lezzetlerini tadarak bir arada geçirmek veya yoğun bir günün ardından kendini ödüllendirmek için Şölen Boutique'de yer alan birbirinden lezzetli Çikolata seçeneklerini keşfetmeye hazır mısın?

Tutkuyla Yaratılan Şölen Lezzetleri

Şölen, 1989 yılından beri yenilikçi ve modern teknolojilerle çalışarak, Çikolata üretimini âdeta bir sanata çevirir. Her geçen gün genişleyen vizyonu ve Çikolataya bakış açısı çerçevesinde üretim tesisini dev bir boutique patisserie mutfağına dönüştüren Şölen, tutkuyla yaratılan çikolatalar dünyanın dört bir yanına ulaştırır. Şölen, gıda sektörünün Endüstri 4.0 teknolojisine doğru yaşadığı kademeli geçiste, proaktif atılımlar gerçekleştirerek üretim prosesini de tamamen yenilemiştir. Böylece kaliteli, %100 kakao ve kakao yağından üretilen gerçek Çikolata Şölen Boutique raflarında hoş sunumlarla yerini alır.

  • Şölen'in sahip olduğu Endüstri 4.0 tipi proses, hem teknolojik araçlar yoluyla dikey entegrasyon yaratmaya hem de tedarikçilerle daha sağlıklı iş birliği oluşturmaya destek olur.
  • Çikolata üretiminde daha yüksek kontrol ve kalite standart oluşturmak için geniş bir strateji çerçevesinde çalişan Şölen, hammadde aşamasından itibaren el değmeden nihaî tüketiciye ulaşan ürünün güvenilirliğini de teyit eder.
  • Yüksek kalite standartlarında birinci sınıf çikolata üretimine odaklanan Şölen, lezzet geliştirme konusunda uzman ekibiyle numune laboratuvarlarında ürünnlerinin tarifini oluşturur ve tasarımını yapar.
  • Şölen, büyük ölçekli üretimde, hacim veya ağırlıktaki değiskenliğe ayak uydurmak için oldukça yüksek kapasiteli bir üretimle çalışır. Böylece bayramlar gibi Çikolata talebinin en üst düzeyde olduğu anlarda bile taze ve gurme çikolata paketleri sunmanın haklı gururunu yaşar. Şölen Boutiqe'de el değmeden gerçekleştirilen üretim sürecinin her aşamasında güvenirliği vadeden

Türkiye'nin çikolata fabrikası Şölen sayesinde, yılın 12 ay boyunca tüm özel gün ve anların keyfini Şölen Boutique'de tatlı Çikolatalarla yayabilirsin.

Çikolata, sevdiklerinle arandaki bağ güçlendiren en kıymetli hediye seçeneklerinden biri! Yıl dönümü, doğum günü, evlilik, kutlama ve bayramlarda ailen ve diğer tüm yakınlarınla geçirdiğin vaktin tadını tam anlamıyla çıkarmak için ağız tadına en uygun Şölen lezzetlerini keşfedebilirsin. Çeyrek asrı aşkın tecrübesini yenilikçi üretim teknikleri ile buluşturan Şölen, modern ve geleneksel tatların ince çizgisini koruyan tüm lezzetleri el değmeden üreterek seni ve sevdiklerini kaliteli, güvenilir ve lezzetli gıdaya ulaştırır.

Çikolataya olan bağlılığı; tutku, sürekli yenilik ve yaratıcılık çerçevesinde yorumlayan Şölen Boutique ise lezzetleri kadar renkli ve özgün tasarımlara sahip paketleriyle de dikkat çeker.

Dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından hazırlanan ambalajlarda sunulan özel lezzetler, hediye çikolata anlayışını da bir üst seviyeye taşır. İsme özel kurdela ve kutlamalara uygun paketleme ayrıcalıklarıyla sunulan ikramlık ve hediyelikler, sevdiklerine unutulmaz anlar armağan etmeni sağlar. Sevdiklerini tebrik etmek ve onlara tatlı bir hediye vermek istediğin her an Şölen Boutique'in en seçkin ikramlık lezzetlerini tercih edebilirsin.

Geleneksel zanaatkarlığın teknik ve teknolojik gelişmelerle harmanlandığı Şölen'de, farklı ağız tatlarına uygun bitter, sütlü veya çeşitli aromalarla zenginleştirilen Çikolata çeşitleri mevcut.

En kaliteli ham maddelerin yüksek kalite standartlarında paketlenmesi ile yaratılan tüm Şölen Boutique ürünleri, lüks ve gurme çikolatanın ulaşılabilir formunu nihai tüketiciye sunar.

Böylece sevdiklerini veya kendini şımartan ve bütçene uygun Şölen Boutique ürünleri için 7/24 sipariş oluşturabilirsiniz.

Hayatı Şölen'e Dönüştüren Lezzetleri Keşfedin

Üstün Endüstri 4.0 teknolojilerine ve prestijli ambalajlara sahip Türkiye'nin Çikolata Fabrikası, taze ve gurme ürünlere ulaşmayı kolaylaştırır. Çikolata severleri pesinden koşturan birbirinden farklı aromalara sahip Şölen Boutique ürünleri, %100 kakao ve kakao yağından el değmeden, helal şekilde üretilir. İkramlık veya hediyelik olarak tercih edebileceğin, beğenilerini en iyi şekilde yansıtan onlarca farklı lezzeti farklı sunum çeşitleriyle Şölen Boutique'de keşfedebilirsin. Peki bu sunum çeşitleri neler dersin?

Ulaşılabilir Lüks Sunan Prestijli Kutular

Gerçek Şölen Çikolatasının hayata renk ve enerji veren etkisini sevdiklerine hediye etmeni sağlayan Prestij Kutu, farklı gramajları ve ambalajlarıyla gurme lezzetler sunar. Ünlü tasarımcı Karim Rashid tarafından tasarlanan Prestij Kutu, lezzetin estetikle buluşmasının nadide örneklerinden biri olarak Çikolata severlerin favorileri arasında yer alır.

Özel günlerde veya sevdiklerini özel hissettirmek istediğin anlarda şık ve gusto sahibi bir hediye seçeneği sunan Prestij Kutular, farklı renk seçenekleriyle de dikkat çeker. Fındıklı, frambuazli ve sütlü çikolatalardan oluşan kutuları, 560 veya 940 gr'lık paketlerde satın alabilirsin.

Prestij Kutu içerisinde yer alan, seçkin bir hediye veya ikramlık sunmak isteyenlerin favorileri arasında yer alan Milango ve Tual Duo çikolataları ise, estetik ve gurme tatların eşsiz birlikteliğini temsil eder. Fıstık, frambuaz ve fındık dolgusuyla taçlandırılan premium ambalaja sahip Milango ve Tual arasından, farklı ağız tatlarına sahip sevdiklerin için farklı seçimler yapabilirsin.

İstanbul'un Görkemli Cazibesinden Esinlenen Lezzetler

Şölen Boutique, çikolatanın klasik bir lezzetten çok daha fazlasını ifade ettiğine inanarak ürünlerini kültürel ve sanatsal felsefeler bağlamında tasarlar. İstanbul'un tüm dünyayı kendisine hayran bırakan dört adet tarihi manzarasından esinlenerek üretilen koleksiyon,

klasik madlen çikolatanın en keyifli halini temsil eder. "El değmeden üretim" felsefesini koruyan ve gravür adi verilen ince işçiliklerle hazırlanan Çikolatalar, İstanbul aşığı sevdiklerin için harika bir hediye seçeneği olabilir. Bitter, sütlü ve beyaz Çikolatanın essiz birlikteliği ile üretilen şık İstanbul koleksiyonunu ücretsiz kargo ve bir gün içerisinde teslimat ayrıcalıklarıyla keşfedebilirsin.

Eğlencenin Keyfe Dönüşğü Paketler

Gerçek Şölen çikolatası, herkesin içindeki cocuğu heyecanlandıran yiyeceklerden biri. Şölen Boutique'de yer alan birbirinden zengin içerikli lezzetler arasında eğlenceli alternatifler de mevcut. Özellikle Bayram gibi coşkulu günlerde sevdiklerinle geçirdiğin her ani daha kıymetli ve keyifli olmasını sağlayan Mojee, kurdeleli kutusuyla dikkat eken seçenekler arasında.

Renkli ambalajlarda sunulan eşsiz fındık krema dolgusuna sahip sütlü çikolatalarla bu güzel günlerde sevdiklerinde çocuklar kadar sen hissedebilirsin.

Bayramlarda adeta klasikleşen bir lezzet haline gelen Octavia, şık tasarımı ve kutusuyla evlerin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Hindistan cevizi, fındık, süt kreması ve pirinç patlaklar ile dolu lezzet topları, en sevdiğin lezzeti, şekerlikte tükenmeden tadabilmek için sevdiklerinle aranda adeta tatlı bir rekabet yaratır. Karışık lezzetlerden oluşan kurdela özel tasarıma sahip Octavia paketleri sayesinde Bayram ve hayatı Şölen haline getirmek istediğin tüm anlar çok daha keyifli!

Geleneksel Tatların Yorumlandığı Lezzetler

Şölen Boutique, söz konusu çikolata olunca tercihini geleneksel tatlardan yana kullananları da düşünür. Şölen çikolatasının ve geleneksel Türk lokumunun büyüleyici birlikteliğinden doğan Lokkum, gösterişli kutusuyla misafirliğe gittiğin her ev için harika bir hediye seçeneğidir.

Kahve keyfini ikiye katlamak için antep fıstığı ve karışık meyve aromalarıyla zenginleştirilen Lokkum, ikramlık olarak sevdiklerinle veya tek başına kahvenden aldığın her yuduma eşlik eder.

Klasiklerden şaşmayanların birinci tercihi arasında yer alan Madlen ise özel günlerin ve değerli kılmak istediğin her anin favorisidir. Sütlü ve bitter alternatifleriyle zamansız bir seçenek olan Madlen, kendini ayrıcalıklı hissetmek isteyenlerin vazgeçilmez lezzetlerinden biri olarak uzun yıllardır varlığını sürdürür.

Söz konusu butik ve gurme lezzetler olunca yeni maceralara atılmak için klasikleri denemeye ya da Klasiklerin dışına çıkmaya hazır mısın? Şölen Boutique, sevdiklerinin kalbine giden yolda keyifli anılar yaratmak için gurme lezzetler sunar.

Haber Bültenimize Üye Olun

Şölen Boutique bültenine üye olun, yeni ürünleri ve fırsatları kaçırmayın.